Kesäkuu 2019

Tervetuloa ”Leopardin luolaan”!

Piece of Mind ja minä muutimme viikonloppuna uusiin ja viihtyisiin toimitiloihin. Työhuoneeni leikkimielinen teema on ”sisäisen leopardin kesyttäminen”. 

Sisustamisessa minulla oli mukana tyttäreni, jonka pettämätön visuaalinen silmä auttoi loihtimaan tilasta turvallisen ja seesteisen. Emme voineet vastustaa kiusausta käyttää pientä huumoria ja hauskanpitoa äiti-tytär -hengessä. Meillä oli oikeasti mukavaa, kiitos siitä tyttärelleni! Lopputulos on mielestäni ihana!

Avajaistarjouksena kesäkuun ajan tutustumiskäynnit uusille asiakkaille edulliseen hintaan 45 € / 60 min (norm.60€).

 

Selaillessani leopardiin liittyviä uskomuksia ja unien tulkintaa, niin se nähdään usein symbolisoivan suojelevuutta (suojelee poikasiaan),  seksuaalista feminiinisyyttä, voimaa, ylväyttä sekä kauneutta. Unissa leopardit tulkitaan edustavan myös vaikeuksien voittamista ja sitkeyttä. Toisaalta sanonta, ”mihin pantteri pilkuistaan pääsisi” viittaa muuttumattomuuteen tai muutosvastarintaan. Tästä aasinsiltana leopardi on metaforisella tasolla myös hyvä symboli terapiatyössä.

Toiminnan tai ajattelun muutoksen aikaansaaminen terapiassa on työskentelyn yksi tavoite. Haasteena on avartaa omia näkemyksiä ja uskomuksia itsestään ja ympäristöstään. Muutoksen tulisi tapahtua niin, ettei ole tarvetta muuttaa itseään eli ”leopardina” saat olla ylpeä omista ”pilkuistasi”. Leopardin pilkulliset kuviot ovat muuten yksilölliset, ihan niin kuin meidän persoonat.  Yhdessä voimme löytää sisäisen muuttumattomuuden ja muutostarpeiden välisen tasapainon, joka vaatii rohkeutta ja sitkeää työtä. 

Yhteisenä tavoitteenamme on löytää sisäinen kauneutesi, ylväytesi, seksuaalisuutesi sekä itseäsi terveellä tavalla suojeleva sisäinen voima – sinun pantterisi.

Pilkullisin terveisin,

Kirsi