Haluaisin tehdä terapiaan hakeutumisen kynnyksen sinulle mahdollisimman matalaksi. Hakeutuessasi terapiaan on oikeastaan tärkeintä se, että olet itse motivoitunut muutokseen. Ammatillista  keskusteluapua voi tarvita meistä jokainen. Vastaanotolleni voi tulla ilman lähetettä tai diagnoosia, sinulla voi olla vain tarve keskustella elämän tuomista haasteista yksilöllisessä ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. 

Terapiakäynnit voivat olla yksittäisiä kriisi- tai konsultaatiokäyntejä. Aiheina voivat olla muun muassa erikoisalaani liittyvät synnytyspelot, synnytystraumat tai muut elämääsi juuri nyt kuormittavat akuuttitilanteet.

Lyhyt- tai pidempikestoisissa terapiaprosesseissa aloitan tutustumiskäynnistä, joka ei velvoita sinua sitoutumaan jatkoon. Tutustumiskäynnillä arvioimme yhdessä sinua parhaiten palveleva lähestymistapa ja terapiaan liittyvät muut tarpeesi. Tämän pohjalta teemme yhteistyössä suunnitelman ja hahmottelemme työskentelyämme varten tavoitteet..

Tarjoan sinulle psykoterapeuttisluonteista keskusteluapua normaalia edullisempaan hintaan ollessani koulutusvaiheen psykoterapeuttiopiskelija. Terapiatyöskentely on osa Oulun yliopiston alaisuudessa suorittamaani integratiivisen yksilöpsykoterapeutin koulutusta. Yksityinen terapiavastaanottoni sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Alla kuvia viihtyisistä vastaanottotiloista.

Terapeuttista keskusteluapua tarjoan joustavasti myös suojatun etäyhteyden avulla. Se on helposti saavutettavissa ja joustavasti muuntautuva tukimuoto. Etäterapian ansiosta minulla on asiakkaita eri puolilta Suomea, mutta myös ulkomailta.

Huomioithan, että palveluistani ei saa Kela -korvausta, enkä voi vastaanottaa maksusitoumuksella tulevia asiakkaita. Terapiaan liittyviä  kirjauksia ei merkitä myöskään Kanta -rekisteriin. 

”Deep blue me” @mariwaegeleinart