Haluaisin tehdä terapiaan hakeutumisen kynnyksen sinulle mahdollisimman matalaksi. Hakeutuessasi terapiaan on oikeastaan tärkeintä se, että olet itse motivoitunut muutokseen. Ammatillista  keskusteluapua voi tarvita meistä jokainen. Vastaanotolleni voi tulla ilman lähetettä tai diagnoosia, sinulla voi olla vain tarve keskustella elämän tuomista haasteista yksilöllisessä ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. 

Terapiakäynnit voivat olla yksittäisiä kriisi- tai konsultaatiokäyntejä. Aiheina voivat olla muun muassa erikoisalaani liittyvät synnytyspelot, synnytystraumat tai muut elämääsi juuri nyt kuormittavat akuuttitilanteet.

Lyhyt- tai pidempikestoisa terapiakäyntejä varten on hyvä sopia tutustumiskäynnistä, joka ei velvoita sinua kuitenkaan sitoutumaan jatkoon. Tutustumiskäynnillä arvioimme yhdessä sinua parhaiten palveleva lähestymistapa ja terapiaan liittyvät muut tarpeesi. 

Tarjoan sinulle psykoterapeuttisluonteista keskusteluapua normaalia edullisempaan hintaan ollessani koulutusvaiheen psykoterapeuttiopiskelija. Terapiatyöskentely on osa Oulun yliopiston alaisuudessa suorittamaani integratiivisen yksilöpsykoterapeutin koulutusta. Yksityinen terapiavastaanottoni sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Alla kuvia viihtyisistä vastaanottotiloista.

Terapeuttista keskusteluapua saa kauttani myös netin välityksellä. Se on helposti saavutettavissa oleva tukimuoto. Nettiterapia edellyttää (jos käytännössä mahdollista)  ensimmäisen tutustumiskäynnin sopimista vastaanotolle, jossa arvioimme yhdessä valmiuksia nettiterapian aloittamiseen. Mikäli asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella tai ulkomailla, voimme sopia asiasta erikseen.

Huomioithan, että palveluistani ei saa Kela -korvausta, enkä voi vastaanottaa maksusitoumuksella tulevia asiakkaita. Terapiaan liittyviä  kirjauksia ei merkitä myöskään Kanta -rekisteriin. 

 

Yhteistyöllä pääsemme kohti tavoitteitasi!

”Deep blue me” @mariwaegeleinart