PIENIN ASKELIN KOHTI ISOJA UNELMIA

Oletko sinä koskaan, edes lapsena, kerännyt kiviä? Minä olen – kauniita sellaisia, ainakin omasta mielestäni. Ne ovat olleet jollakin tapaa puhuttelevia tai tärkeitä kiviä juuri minulle: sileitä, karheita, eri värisiä tai muotoisia. Lämmin tai kylmä, riippuen siitä pidänkö sitä kämmenellä vai poimisinko sen viileästä rantakivikosta.

On hetkiä, jolloin myrsky ja aallot huuhtovat pieniä kiviä rantahietikolla kuin mielen palasia tunteiden meressä. Itsetuntemusta voi rakentaa keräämällä noita pieniä kiviä, välillä enemmän ja välillä vähemmän, ottamalla mukaan niitä kulmikkaita. Samalla miettien voisiko joistakin kivistä luopua, voidakseen paremmin. Itsetuntemuksen lisääminen vaatii rohkeutta ja uskallusta, usein myös toisten ihmisten tukea.

Mielen pienistä ”kivistä” koostui myös ajatus hyvinvointiin ja terapiatyöhön keskittyvän yrityksen perustamisesta. Halusin tehdä tästä matkasta, vahvuuksiani hyödyntäen, itseni näköistä ja arvomaailmaani vastaavaa. Mielen palasista syntyi yritykselle sittemmin myös nimi – Piece Of Mind. Elämän kriisit tai arkea hankaloittavat ongelmat voivat hellittää otettaan, jos muutosprosessiin uskaltautuu heittäytyä ja siihen saa tarvitsemaansa tukea. Tähän muutokseen olen valmis lähtemään kanssasi. 

Kuva WordPress