Pienin askelin kohti isoja unelmia 1/19

MIELEN PALASIA

Oletko sinä koskaan, edes lapsena, kerännyt kiviä? Minä olen – kauniita sellaisia, ainakin omasta mielestäni. Ne ovat olleet jollakin tapaa puhuttelevia tai tärkeitä kiviä juuri minulle: sileitä, karheita, eri värisiä tai muotoisia. Lämmin tai kylmä, riippuen siitä pidänkö sitä kämmenellä vai poiminko sen juuri viileästä rantakivikosta.

On hetkiä, jolloin myrsky ja aallot huuhtovat pieniä kiviä rantahietikolla kuin mielen palasia tunteiden meressä. Itsetuntemusta voi rakentaa keräämällä noita pieniä kiviä, välillä enemmän ja välillä vähemmän, ottamalla mukaan niitä kulmikkaitakin. Samalla miettien voisiko joistakin kivistä luopua, voidakseen paremmin. Itsetuntemuksen lisääminen vaatii rohkeutta ja uskallusta, joskus tukeakin.

Mielen pienistä ”kivistä” koostui myös ajatus hyvinvointiin ja terapiatyöhön keskittyvän yrityksen perustamisesta. Halusin tehdä tästä matkasta, vahvuuksiani hyödyntäen, itseni näköistä ja arvomaailmaani vastaavaa. Mielen palasista syntyi yritykselle sittemmin myös nimi – Piece Of Mind. Elämän kriisit tai arkea hankaloittavat ongelmat voivat hellittää otettaan, jos muutosprosessiin uskaltautuu heittäytyä ja siihen saa tarvitsemaansa tukea. Tähän muutokseen olen valmis lähtemään kanssasi. 

Kuva WordPress

Kirsi Teerikorpi