AJANKOHTAISTA (päivitetty 14.7.2021)

Minulla on vielä elokuulle vapaana yksi asiakaspaikkaa pidempikestoista työskentelyä ajatellen, lähetäthän sähköpostia jos olet kiinnostunut tutustumiskäynnin sopimisesta.


Minduu -sivuston sähköisessä ajanvarauskalenterissa ei ole tällä hetkellä varattavissa suoraan aikoja. Olethan siis sähköpostitse yhteydessä, mikäli tarvitset yksittäistä kriisiapua tai konsultaatiokäyntejä. Myös yksittäiset konsultaatiokäynnit ovat mahdollisia videoyhteyden kautta.

Olen toukokuussa aloittanut vastaanoton myös Naisten Aava Kampissa, jonne olet tervetullut erityisesti kätilöosaamiseeni liittyvissä, psyykkisen tuen tarvetta vaativissa tilanteissa. Tapaamiset ovat luonteeltaan lyhytterapeuttista psyykkistä tukea.

Teen edelleen myös etävastaanottoa, joten palvelen joustavasti myös Helsingin tai Suomen ulkopuolella asuvia. Tarvittaessa siirryn etäterapiaan, mikäli pandemiatilanne niin vaatii. Ajankohtaiset pandemiaan liittyvät ohjeet löydät mm. THL:n sivuilta.

Huomioithan, ettei minulla psykoterapeuttikoulutettavana ole mahdollisuutta ottaa vastaan Kelan kuntoutustuella tai maksusitoumuksella tulevia asiakkaita.

Piece Of Mind terapia- ja hyvinvointipalvelut