Ajankohtaista (päivitetty 22.3.2020)

Minduu -sivustolla olevassa sähköisessä ajanvarauskalenterissa ei ole tällä hetkellä avoimesti varattavissa olevia aikoja. Poikkeusolojen vuoksi, teen tällä hetkellä poikkeuksellisesti vain etävastaanottoa, poikkeuksellisiin aikoihin. Olethan siis suoraan sähköpostitse yhteydessä jos tarvitset yksittäistä kriisiapua tai esimerkiksi kätilön palveluja. Myös yksittäiset konsultaatiokäynnit ovat mahdollisia videoyhteyden kautta.

Etävastaanoton kautta toteutettava videovälitteinen keskusteluterapia on pandemian etenemisen ehkäisemiseksi välttämätöntä. Olen sitoutunut noudattamaan myös sen suhteen ajankohtaisia viranomaismääräyksiä. Ajankohtaiset ohjeet löydät mm. THL:n sivuilta. Pahoittelen tästä mahdollisesti asiakkailleni aiheutuvista muutoksista vastaanottotoiminnassa.

Kevään aikana minulla on mahdollisuus ottaa yksittäisiä uusia terapia-asiakkaita, joten aikatauluja voi myös niihin liittyen tiedustella. Olethan suoraan sähköpostitse yhteydessä, mikäli haluat tiedustella mahdollisuutta päästä aloittamaan myöhemmin keväällä pidempikestoisen psykoterapialuonteisen keskusteluterapian, jota tarjoan vastaanotollani osana psykoterapeuttiopintojani. 

Otathan minuun suoraan sähköpostitse yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää palveluihin, vastaanotolle saapumiseen (toistaiseksi ei lähivastaanottoa) tai vaikka ajanvaraukseen liittyen.

Huomioithan, ettei minulla psykoterapeuttikoulutettavana ole mahdollisuutta ottaa vastaan Kelan kuntoutustuella tai maksusitoumuksella tulevia asiakkaita.